Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het HDKS Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.167.243.214 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
39 berichten.
Bertus Bertus schreef op 18 juli 2017 om 13:57:
Vrijdag 8:00 vertrek vanaf het WvE plein voor een langere tocht. Dit keer geen Wilpse klei, Noordeinde of Aardhuisweg, maar richting Renkum/Doorwerth/Arnhem. Even een berichtje als je mee gaat wordt op prijs gesteld! Groet, Bertus
Vrijdag 8:00 vertrek vanaf het WvE plein voor een langere tocht. Dit keer geen Wilpse klei, Noordeinde of Aardhuisweg, maar richting Renkum/Doorwerth/Arnhem.
Even een berichtje als je mee gaat wordt op prijs gesteld!
Groet,
Bertus
Gertie Tellegen Gertie Tellegen schreef op 13 juli 2017 om 20:42:
https://photos.app.goo.gl/HnMV1O36hjeLi8Ho1 wie is deze beker vergeten mee te nemen bij Schepop zondag 9 juli
https://photos.app.goo.gl/HnMV1O36hjeLi8Ho1
wie is deze beker vergeten mee te nemen bij Schepop
zondag 9 juli
Arend Stegeman Arend Stegeman schreef op 13 juli 2017 om 20:09:
Gasten van de HDKS-site. Het gastenboek is een tijdje uit de lucht geweest. Inmiddels is de storing verholpen en kan iedereen weer berichtjes plaatsen. Sorry voor de overlast,
Gasten van de HDKS-site.
Het gastenboek is een tijdje uit de lucht geweest.
Inmiddels is de storing verholpen en kan iedereen weer berichtjes plaatsen.
Sorry voor de overlast,
Hermen Jan Hermen Jan schreef op 19 juni 2017 om 12:12:
Het was een geweldig HDKS-weekend in Limburg. Goede organisatie, prettige sfeer, mooie routes, lekkere BBQ. Iedereen bedankt en in het bijzonder Bertus, Sander en Gertie. Een aanrader voor alle fietsende HDKS-ers voor volgend jaar.
Het was een geweldig HDKS-weekend in Limburg. Goede organisatie, prettige sfeer, mooie routes, lekkere BBQ. Iedereen bedankt en in het bijzonder Bertus, Sander en Gertie. Een aanrader voor alle fietsende HDKS-ers voor volgend jaar.
Bertus Bertus schreef op 19 juni 2017 om 11:44:
Vanaf deze plek wil ik graag iedereen bedanken die in Limburg mee gefietst heeft Het waren 3 bijzonder mooie dagen, zowel qua fietsroutes als wat het weer betrof. Gertie bedankt voor de uitstekende BBQ. Een aanrader voor iedereen. Ik hoop dat de anderen ook terug kunnen kijken op een mooi weekend, dat alleen mooi kan zijn dankzij alle individuele bijdrages!! Wellicht tot volgend jaar!
Vanaf deze plek wil ik graag iedereen bedanken die in Limburg mee gefietst heeft Het waren 3 bijzonder mooie dagen, zowel qua fietsroutes als wat het weer betrof. Gertie bedankt voor de uitstekende BBQ. Een aanrader voor iedereen.
Ik hoop dat de anderen ook terug kunnen kijken op een mooi weekend, dat alleen mooi kan zijn dankzij alle individuele bijdrages!!
Wellicht tot volgend jaar!