Nieuwjaarsreceptie 2015
Het was druk bij café Restaurant van de Scheppop in Emst. Veel leden en hun familieleden kwamen af op de nieuwjaarsreceptie van Houdt De Ketting Strak.
Na ontvangst met koffie deed de voorzitter Wim Schakelaar het woord. Hij keek terug op het afgelopen jaar.  Een jaar met veel verjonging binnen de vereniging. Veel van de nieuwe jeugdleden waren aanwezig. Er zijn weinig ongevallen geweest op wat polsbreukjes na maar dat is het risico van het vak zei hij gekscherend.
Veel van de georganiseerde evenementen waren succesvol. Wel sprak Wim zijn zorg uit over de opkomst bij enkele wedstrijden.
Heel succesvol was het evenement ”samen fietsen” dat door Erik Beekman en Linda van Petersen georganiseerd is. Linda heeft hiermee de vrijwilligersprijs in  de wacht gesleept. Omdat zij net bevallen is van een klein meisje mocht de trotse vader/opa Hermen Jan de prijs in ontvangst nemen.
Daarbij kwam de voor ons verheugende mededeling dat hij nog 3 jaar lang de Gisola Emster Veldtoertocht wil blijven leiden.
Wim Herms, de clubkampioen van 2014 werd gehuldigd en in een speciaal vervaardigd tricot gehesen. Gerrit Peters was de terecht winnaar van de sportiviteisprijs.
Sander Pannekoek, de grote man achter het clubblad had de verbouwing van het huis van zijn zoon en de publicatie van een clubblad achter de rug en is met al zijn energie in de statistieken gedoken.
Hij presenteerde een overzicht waarbij de prestaties van alle leden en oud-leden door de jaren heen zijn vergeleken. Dat geeft verrassende resultaten waarbij hij de opmerkelijkste naar voren haalde. Het overzicht wordt gepubliceerd in de komende honderdste uitgave van het blad.
Ineke Tellegen werd als vanouds bedankt voor de gastvrijheid. Dit jaar liet zij zich niet verrassen en ze had een leuke speech voorbereid.
Tinus van Huffelen zorgde met zang en gitaarspel voor de achtergrondmuziek en er werd nog lang door geborreld.
Een goede start van hopelijk een fantastisch sportief wielerseizoen 2015!


html templates website templates