Bedankt voor de fijne samenwerking tijdens 3 edities
Wassink BV Emster VeldToerTocht

Middels dit schrijven wil ik de organisatie, bestuur en vele vrijwilligers bedanken voor de enorme inzet tijdens de laatste 3 jaren van de VTT.
Het is als sponsor erg fijn om te merken dat de beleving van een ieder die betrokken is bij zo’n evenement zo groot is dat het eigenlijk alleen maar een succes kan worden. Het is niet goed om namen te noemen, want je doet een ander al snel tekort, maar mijn dank gaat natuurlijk ook uit naar Hermen Jan die met een tomeloze inzet de kar heeft getrokken en zorg gedragen heeft voor een prachtig concept / draaiboek om de VTT te waarborgen voor HDKS.
Zo zie je maar dat je als fietsclub jezelf mooi op de kaart kunt zetten. En dien je het belang om sporten te stimuleren in onze maatschappij dus enorm. Zowel jong als oud was aanwezig in al die jaren.
Nu na 3 jaren stoppen wij met sponsoring van de VTT, niet voordat ik wist dat er een opvolger beschikbaar zou zijn. Het was een keus, om ervoor te zorgen dat andere bedrijven ook in de gelegenheid komen om dit evenement eens te mogen gebruiken om de eigen naam te kunnen koppelen aan een mooi sportief spektakel. Zo hou je de zaken fris en scherp.
Ik wens de organisatie in de toekomst dan ook veel succes, de vele vrijwilligers veel plezier en alle deelnemers nog mooie tochten door de prachtige natuur die we in onze achtertuin beschikbaar hebben.

Met vriendelijke groeten, / With best regards,

Martin van den Berg
Wassink B.V.
Radeweg 4
8170 AE Vaassen
Tel.: 0578-576000 Fax: 0578-575111
www.wassinkvaassen.nl

TERUG