HDKS-ers in de media update 14-12-2009

Bij het doornemen van de vele huis-aan-huisbladen die wekelijks op de deurmat ploffen konden afgelopen week twee leden gespot worden. Beiden kwamen in actie op zaterdag 14 november.
In Epe bij de opening van de gerenoveerde kunststofbaan van atletiekvereniging Cialfo zette onze voorzitter Wim Schakelaar zijn beste beentje voor. Bij de start bevindt Wim zich rechts van het midden, maar aan de finish is hij, met een 3e plaats, precies in het politieke midden geëindigd. Zijn tegenstanders zouden nog een protest kunnen indienen want bij de start staat hij met de voet over de lijn en dat is niet toegestaan. Wij zullen de komende tijd de debatten in de Eper gemeenteraad met extra belangstelling volgen.

Zo'n 10 kilometer noordelijker was er een veldtoertocht in Heerde. Op een sfeerfoto van deze tocht (516 deelnemers; er zijn tochten op de Veluwe die beter scoren) stond een clublid afgebeeld. Hoewel hij mij niet geheel onbekend voorkwam kan ik niet met zekerheid zijn naam zeggen. Hij is in ieder geval zuinig op zijn clubkleding, want hij rijdt de rit in de oude outfit.
14-12-2009 - Het gonsde al van de geruchten wie die snode rijders zouden zijn, maar nu de bevestiging gekregen van Aart Koetsier zelf, want dat is een van de mannen waarom het ging. "Iemand die toertochten rijdt en zo zuinig is op zijn kleding moet wel iemand zijn die al erg lang lid is. Dus ondergetekende is het Overigens is degene die naast me rijdt ( Roel Zandberg) ook lid, alleen hij was incognito." aldus Aart.
TERUG