Nieuwjaarsreceptie HDKS (zaterdag 16 januari 2010)


Vrijwilligersprijs

Henk Boeve
Al vanaf de oprichting is hij erbij. Jarenlang als bestuurlid en nu al weer jaren als PR-man. Als er iets in de krant of de streekbladen staat is dat ook van zijn hand. We zien hem niet zo vaak meer in wielerkleding, maar hij is toch van groot belang voor onze wielerclub.
Na de teruglopende belangstelling van de leden voor de nieuwjaarsreceptie "oude stijl" (feestavond met muziek, dans en bingo) was er vandaag voor het eerst de nieuwe nieuwjaarsreceptie. Uiteraard wel in onze stamkroeg bij van de Schepop in Emst, maar netjes om 4 uur 's middags. Tevens werden op deze middag de ereprijzen bekendgemaakt van het afgelopen seizoen. Dat Sander Pannekoek clubkampioen werd was al bekend. Daarnaast waren de winnaars van de vrijwilligersprijs en de sportiviteitsprijs door het bestuur zorgvuldig geheim gehouden. Aan het eind van de toespraak van voorzitter Wim Schakelaar konden Henk Boeve en Rein Witteveen naar voren komen. De vrijwilligersprijs was voor Henk Boeve en de sportiviteitsprijs ging naar Rein Witteveen.
Zestig personen genoten van een drankje en een hapje en het werd een geslaagde middag. Zelfs wethouder René de Vries was aanwezig en Theo Brons was in wielerkleding vanuit Apeldoorn gekomen na een pittige training.

Sander Pannekoek en Wim Schakelaar
Sportiviteitsprijs

Rein Witteveen
"Good Old" Rein Witteveen staat ondanks zijn 62 jaren nog steeds zijn mannetje op het sportieve vlak. Een tweede plek in het clubkampioenschap is daar een mooi bewijs van. Voor velen binnen de vereniging een voorbeeld dat er nog lang op clubtopniveau gereden kan worden.

klik hier voor de foto's
TERUG