Bericht van Hermen Jan en Linda uit Frankrijk


Dag allen,

We hebben de Les deux alpes nog gefietst en we wouden de Galibier fietsen, maar helaas was deze afgesloten (vanwege sneeuw) dus hebben we nogmaals de Alpe d'Huez gefietst en de afdaling via een andere route gedaan die errug mooi was. Kortom was zeker voor herhaling vatbaar.....

===================================================

Hoi HDKS-ers,

Inmiddels zijn we terug van onze mooie trip naar Frankrijk met 4 dagen beklimmingen van o.a. de col d'Ornon (1375 m), Alpe d'Huez (1860 m) 2 keer gefietst en Les 2 Alpes. Linda heeft haar doel de beklimming van de Alpe d'Huez op meer dan voortreffelijke wijze volbracht en zelfs deze 2 keer beklommen en ook daarnaast nog 2 dagen tochten gereden met mooie beklimmingen.
Ik ben geen klimmer dat is me wel duidelijker geworden, maar ben wel alle 4 dagen goed boven gekomen. Het koste me veel bloed, zweet en tranen om minimaal gelijk met Linda of beter om eerder boven te komen. Ik zal hier niet alle verhalen in details weergeven, omdat ongetwijfeld Linda die zelf aan jullie wil vertellen.
Als het mee zit zal ze ook een bijdrage leveren voor het clubblad " de Ketting" met mooie foto's.
Zelf ben ik de komende 2 weken nog met vakantie en als alles mee zit dan ben ik de 9e juni weer van de partij.

Wie alvast een voorproefje van de foto's wil hebben kijk dan op
photobreton met als code SVXA0145 of SVXA0160 (de foto's van 0141 tot 0145 zijn van Hermen Jan en van 0157 tot 0166 zijn die van Linda).

Groetjes Hermen Jan en Linda.