Eper Mannenkalender 2011

Bert Keizer

De Eper Mannenkalender wordt 9 december in café De Posthoorn gepresenteerd. De kalender kost € 10,00 waarvan de gehele opbrengst wordt gedoneerd aan Blue Ribbon.

Bert Keizer is onze nieuwe clubkampioen. Dat betekent dat hij al zijn clubgenoten achter zich heeft gelaten. Hij heeft ons "zijn hakken laten zien", zoals men het wel eens noemt. In wielertermen zou je kunnen spreken van "zijn billen laten zien". Wij reden achter Bert en konden vooral zijn krachtige spierbundels zien die vanuit de fraaie HDKS-koersbroek de pedalen teisterden. Maar nu kunnen we ook letterlijk van zijn billen gaan genieten.
Ook Cor Spronk, collega-ondernemer en bekend van de sponsoring van het jeugdteam van HDKS, heeft zich laten strikken voor een gewaagde onderneming en zal met z'n billen bloot moeten. Net als Ton de Pie trouwens, waarmee het aandeel HDKS-leden erg goed te noemen is.

Moeten wij hierbij denken aan mannelijke ijdelheid? Misschien een heel klein beetje, maar vooral willen zij en andere Eper ondernemers een goed doel steunen. De totale opbrengst gaat naar BLUE RIBBON, een organisatie die gezonde mannen bewust wil maken van de prostaat en het risico van prostaatkanker. De ondernemers op de EPER MANNENKALENDER willen met deze actie graag een steentje bijdragen aan het werk van deze stichting.


Cor Spronk


Ton de Pie

TERUG