Clubkampioen
Bert Keizer

In de activiteitenkalender voor 2011 is de Willie Dokterrit vervangen door een klimtijdrit. Binnenkort meer hierover, maar het belooft een mooie nieuwe rit te worden, die in een verrassende vorm zal worden gegoten. En met een prachtige finish op de Knobbel, een bultje van het eerste categorietje.

Klik hier voor de foto's
(van Sander en Ruud)

Voor de tweede keer in deze vorm werd de nieuwjaarsreceptie gehouden. Uiteraard bij van de Schepop (Ineke!) in Emst. Vanaf 4 uur 's middags kon men het bestuur en alle aanwezige leden de hand drukken en een sportief en gezond wielerjaar toewensen. Het seizoen 2010 werd tevens afgesloten met de uitreiking van een drietal prijzen.
Voorzitter Wim Schakelaar memoreerde het afgelopen clubjaar met diverse hoogtepunten en helaas ook weer enkele dieptepunten.
Dat Bert Keizer de nieuwe Koning van de Ketting werd met zijn behaalde clubkampioenschap was geen verrassing meer. Wat de andere twee prijzen betrof, de vrijwilligersprijs en de sportiviteitsprijs, was het een stuk spannender. Wederom was dat door het bestuur zorgvuldig geheim gehouden. Aan het eind van de toespraak van Wim werden "good-old" Henk Jacobs en "rookie" Eshwin Hamer naar voren geroepen om, blij verrast, hun prijs in ontvangst te nemen. Tenslotte werd Jaap Fleming gehuldigd vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap.
Zo'n zestig personen genoten van een drankje en een hapje en het werd een geslaagde middag.


bloemen (en een kus) voor "kantine-Ineke"

de pers was volop aanwezig
Vrijwilligersprijs
Henk Jacobs

Sportiviteitsprijs


Eshwin Hamer
Henk Jacobs (vrijwilligersprijs) , Bert Keizer (clubkampioen) en Eshwin Hamer (sportiviteitsprijs)

TERUG