Gisola tijdrit 23-4-2023

Afgelopen zondag 23 april organiseerde wielervereniging “Houdt De Ketting Strak” alweer voor de 41-ste keer de GISOLA tijdrit.

De leden fietsen 2x een ronde van 8,1 km. in de omgeving van Niersen waarbij ook 2x de zogenaamde Hoge Duvel wordt beklommen. Een tijdrit van 16,2 kilometer dus.
18 leden, waaronder een 2-tal dames, hebben zich aangemeld, waarbij zij konden kiezen om voor de snelste tijd te gaan en/of om zo dicht mogelijk bij een door hen zelf opgegeven gemiddelde snelheid te fietsen. De leden fietsen in het laatste geval zonder gsm of fietscomputer. Onder een blakend zonnetje werd de rit verreden.
De snelste tijd werd neergezet door de clubkampioen van 2022, Hans Dekker, met een gemiddelde snelheid van 39,8 km/u. 2-de werd André van Deelen met een gemiddelde snelheid van 38,3 km/u en 3-de werd de winnaar van vorig jaar Hans Peters met 38,1 km/u.

Het podium voor de snelste fietsers was:

  1. Hans Dekker met een gemiddelde snelheid van 39,8 km/u.
  2. André van Deelen met 38,3 km/u
  3. Hans Peters met 38,1 km/u
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0737_resize.jpg
Bekijk hier de foto’s gemaakt door Chris Ronde en Sander Pannekoek

Bij de strijd om de regelmatigheid won Sander Pannekoek. Met een tijd van 27 minuten en 37 seconden week hij slechts 6 seconden af van de vooraf opgegeven tijd en gemiddelde snelheid van 35,3 km/u. 2-de werd Louis Boumeester met een afwijking van 26 seconden. 3-de werd hierbij bestuurslid Bas Huis in ’t Veld met een afwijking van 29 seconden.

Het podium voor de meest regelmatige wielrenner was aldus:

  1. Sander Pannekoek met een afwijking van 6 seconden en een gemid. snelheid van 35,2 km/u.
  2. Louis Boumeester, afwijking van 26 seconden en een gemid. snelheid van 32.5 km/u.
  3. Bas Huis in ‘t Veld, afwijking 29 seconden en een gemid. snelheid van 33,3 km/u.

Bekijk hier de foto’s gemaakt door Chris Ronde en Sander Pannekoek

Na afloop werden op het terras van het Koetshuis onder het genot van een hapje en een drankje de prijzen, beschikbaar gesteld door sponsor GISOLA, uitgereikt.

De totale uitslagen kun je hieronder bekijken: