Contractverlenging HDKS en vv Emst.

De Gisola Emster Veldtoertocht kan in ieder geval tot en met 2021 rekenen op de samenwerking met voetbalvereniging Emst.
Een mooier bericht is niet denkbaar aan de vooravond van de Gisola Emster Veldtoertocht, die zaterdag 20 oktober a.s. verreden gaat worden. Want de afgelopen jaren is gebleken, dat de samenwerking tussen vv Emst en de Gisola Emster Veldtoertocht meer dan uitstekend is. Op alle fronten klikte het.

Onlangs werd het contract ondertekend door Jan Dijkgraaf van voetbalvereniging Emst en voorzitter Bert Albers van wielerclub “Houdt de Ketting Strak”.

Dijkgraaf over de contractverlenging: “Vanaf de eerste keer dat de Veldtoertocht in Emst verreden werd en dat was in 2001 is sportpark ´t Hanendarp van vv Emst de locatie geweest. Dit jaar dus voor de 18e keer. En altijd was de samenwerking prima te noemen. We zijn bijzonder blij dat we als Emster verenigingen zo´n prachtig evenement samen kunnen doen. Wij de locatie en de wielerclub de organisatie”.

Ook voorzitter Bert Albers is in zijn nopjes met de contractverlenging.
“De samenwerking is uitstekend en waar vind je zo’n prachtige locatie.
Na de start zitten de deelnemers gelijk in de bossen. Verder mogen de deelnemers gebruik maken van alle faciliteiten die vv Emst te bieden heeft en dat zijn er vele”.