Nieuwjaarsreceptie 2023

De Clubkampioenen van 2022

Na een aantal jaren zonder nieuwjaarsreceptie, was het weer mogelijk om elkaar de hand te schudden, te boxen, of wat de voorkeur ook maar was, tijdens de nieuwjaarsreceptie van HDKS. De opkomst was uitstekend en de gasten werden verwelkomd met door Jumbo van Andel gesponsorde oliebollen en even later ook door Bert, die terugblikte op het afgelopen jaar, waarin gelukkig weer meer clubactiviteiten doorgang hebben kunnen vinden.

Ook heeft hij een aantal jubilaressen in het zonnetje gezet en voorzien van een mooie bos bloemen. Jan Dokter en Jaap Fleming vanwege een 40 jarig lidmaatschap en Hermen Jan van Petersen omdat hij 25 jaar lid is.

De clubkampioenen zijn ook gehuldigd, waarbij zich de bijzondere situatie voor deed dat er naast één Tour kampioen, te weten Bas Huis in ’t Veld, twee clubkampioenen in een kampioenshirt gestoken zijn. Doordat de SportsBalm cross vorig jaar niet door kon gaan was het niet mogelijk een eenduidig eindklassement op de maken en waren er twee kandidaten met een gelijk aantal punten. Het wedstrijdreglement voorzag hier niet in en daarom heeft het bestuur besloten om zowel Hans Dekker als Gerrit Peters te huldigen als Clubkampioen 2022.

Het bleef hierna nog lang gezellig in de Huiskamer van de Hezebrink…..

Bekijk hier de overige foto’s