RaboClubSupport

Afgelopen maandagavond mochten wij de cheque van de RaboClubSupport actie ophalen. Er was een uitgebreid programma samengesteld in het Veluvine te Nunspeet met onder andere de spreker Maarten van Rossum en een quiz De slimste Veluwenaar.

Ondanks het feit dat wij alle vragen van de quiz goed hebben beantwoord, vielen we helaas niet in de prijzen, een extra opbrengst voor de club.

De RaboClubsupport actie is de vervanging van de RaboClubkas campagne. Doel van deze actie is dat de Rabobank een deel van haar winst ten goede laat komen aan de maatschappij.

Dit doet zij door haar leden de mogelijkheid te bieden om te stemmen op hun favoriete vereniging, stichting enz.. In totaal voor Noord Veluwe 398 maatschappelijke organisaties.

En elke uitgebrachte stem vertegenwoordigt een geldbedrag. In totaal was er € 150.000,- te verdelen.

De opbrengst voor Houdt De Ketting Strak is in 2019 € 439,52. Een bedrag waar we heel blij mee zijn. Wij danken alle stemmers op HDKS hartelijk.

Daarnaast mochten we onlangs € 2.000,- in ontvangst nemen als Emster vereniging uit de opbrengst van de verkoop van het Ebbenhuis te Emst. Natuurlijk zijn we ook hier erg blij mee.”

Groet.

Bert