Nieuwjaarsreceptie

Na vele jaren v.d. Schepop werd de nieuwjaarsreceptie dit keer noodgedwongen aan de overkant van de hoofdweg in Emst gehouden, bij “de Musketiers’. En de zaal liep behoorlijk vol met leden en aanhang van onze club om elkaar de hand te schudden voor weer een mooi fietsjaar.

De voorzitter verwees iedereen nog even het laatste clubblad door te lezen voor een mooi jaaroverzicht, hij wilde het kort houden. Redacteur Sander Pannekoek werd nog even in het zonnetje gezet en bedankt voor het jarenlang maken van dit prachtige blad.
Albert Dokter kreeg voor zijn 25 jarig lidmaatschap het bekende zilveren fietsertje aangeboden.

Het was een mooi jaar met de nodige hoogtepunten met tot slot nog de sportprijs ‘heel Epe beweegt’ voor de Gisola Emster Veldtoertocht. Een mooi afscheidscadeau voor de aftredende commissievoorzitter Hermen Jan van Petersen. Door de club werd hem hiervoor als dank nog het erelidmaatschap en een mooie fotocollage aangeboden welke was gemaakt door Sander Pannekoek.

Nieuw dit jaar was een trui voor de toerkampioen van 2017, en die eerste titel ging naar Gertie Tellegen die daar behoorlijk mee in zijn nopjes was.
Clubkampioen van 2017 Louis Boumeester kreeg vervolgens zijn kampioenstrui uitgereikt door de voorzitter.
Na de huldiging waren er nog wat dankwoorden en kon er geproost worden op een mooi fietsjaar.

Meer foto’s kun je hier bekijken